Fairlawns, Surrey Residence

Residential

Surrey Residence

This 3600 sq ft semi-detached property in Surrey was given a full interior renovation throughout. The piece de resistance was the digital Rako / Crestron lighting, security, and heating system.

Various custom lighting products were integrated with the most exquisite soft furnishings and interior materials available to give it a luxurious and decadent edge.

The abundant use of recessed lighting details illuminated key finishes, including the Venetian metallic ground floor ceilings, the slit faced quarts on the fireplace and master bathroom feature wall.

An RGB fibreoptic starscape ceiling was suspended in the cinema room with acoustic paneling. This helped ensure the room could be used without disturbing other areas of the house.

A complimentary garden patio with RGB lighting and water feature enabled the high tech feel to flow from the interior to the exterior of the home.

Chiswick Quay, Chiswick

Residential

Chiswick Quay, Chiswick

All four floors of this 2200 sq ft quayside townhouse in Chiswick, west London, were gutted and modernized to bring it firmly into the 21st century. A family living space, the brief was to modernize the home with up to date fixtures and materials using a pure white color palette.

The kitchen, bathrooms, and four bedrooms were all given a complete overhaul. An illuminated porthole was introduced in the kitchen to allow extra light and sight to split level living space.

Digital lighting control was used in the master bathroom to stunning effect with an RGB illuminated shower, sink, and bath shelving area.

And the interior brick walls and timber ceilings were all painted white to allow for a more calm and clean feel for the main living areas.

The basement area was also converted. This was transformed into a guest bedroom and bathroom.

Custom furniture and fitting storage were introduced throughout the property with digitally controlled lighting to make it a functioning and fabulous family space.

St Georges Square

Residential

St Georges Square

These two connecting buildings were turned into eight lateral luxury apartments in St Georges Square, Victoria, London.

Fully modernized bathrooms, flooring, and restored moldings were created to be sympathetic to the buildings’ historical nature and location.

The Two x two-floor penthouse apartments were the show stoppers with vaulted ceilings and plenty of natural light.

Modern fitted furniture and material palette were incorporated into the design to enhance the classic molding details and original staircase railings.

Digital lighting and TVs in every bathroom added a twist of technology so space could level up to modern professional living requirements.