Residential

Chiswick Quay, Chiswick

All four floors of this 2200 sq ft quayside townhouse in Chiswick, west London, were gutted and modernized to bring it firmly into the 21st century. A family living space, the brief was to modernize the home with up to date fixtures and materials using a pure white color palette.

The kitchen, bathrooms, and four bedrooms were all given a complete overhaul. An illuminated porthole was introduced in the kitchen to allow extra light and sight to split level living space.

Digital lighting control was used in the master bathroom to stunning effect with an RGB illuminated shower, sink, and bath shelving area.

And the interior brick walls and timber ceilings were all painted white to allow for a more calm and clean feel for the main living areas.

The basement area was also converted. This was transformed into a guest bedroom and bathroom.

Custom furniture and fitting storage were introduced throughout the property with digitally controlled lighting to make it a functioning and fabulous family space.